Žacléř - Malšovice

12.05.2014 10:36
Žacléř
 
vs.
Malšovice
 
               6:1
              (4:0)
Střelci:
11.,22. a 47. Lukáš Vít, 7. Mádle, 38.Kotyk, 62.Ondráško   75.Luňák


 

Sestavy:
Volhejn - Herman, Baše(64.Petru), Knap, Skála - Mádle, Ondráško, Kotyk(72.Gajdoš), Hradecký - L.Vít, Špecián   Blažko – Luňák, Velinský, Ninger, Freiberg (65. Ostrovský) – P. Jareš, Tobiášek, Horký, Brokeš – Lemon, Bartoš (52. Krejčí).


 

Karty:
Skála, Špecián   Lemon, Brokeš, Bartoš, Luňák
0   Brokeš


 

Vlastimil Honek - trenér (domácí):
První poločas vyzněl jednoznačně pro nás. Na soupeře jsme vlétli a vystavili jej pod neustálý tlak. Z něho vyplynuly čtyři branky, které padly po pěkných akcích. Ve stejném trendu jsme nastoupili i druhé půle a během čtvrthodiny jsme přidali další dvě branky. Poté jsme, zřejmě pod dojmem rozhodnutého utkání, polevili a utkání dohráli. Po minulém utkání jsem tvrdil, že naše hra má stoupající tendenci, jsem rád, že to chlapci dnes potvrdili, tedy alespoň v prvním poločase. Chválím celé mužstvo za předvedený výkon a už se těším na derby do Mladých Buků, na které naše příznivce srdečně zvu.


 

Krucký Bohumil, trenér (hosté):
V prvních minutách nápor domácích 1:0. Dále stačila domácím průměrná hra na 2:0. Naše laxní hra jim dovolila zvýšit na 3:0. V tréninkovém tempu domácích jsme dostali do poločasu na 4:0. Hned v úvodu druhého poločase domácí zvýšili na 5:0. Na pokračování naši nemohoucnosti 6:0. Po naši nemastné a neslané hře jsme dali čestný gól na 6:1. Po herní stránce jsme propadli ve všech směrech a domácím jsme nebyli vyrovnaným soupeřem. Zcela po zásluze Žacléř vyhrála.