Sobotka - Malšovice 8:1

26.08.2013 09:44

 

Sobotka
 
vs.
Malšovice
 
 
Střelci:
17´Knobloch,20´Rulc,29´Kubišta,39´Baster,53´Škopán,63´Rulc,74´Kubišta,83´Man   47´Bartoš,


Sestavy:
Chrpa - Klečal,Halbych(Pavlíček VL.73´)Bárta, Ondruš-Knobloch,Baster,Škopán,Kubišta(Čepička ml.77´)-Rulc (Men63´)Pavlíček Tomáš    


Karty:
0   1
0   0


L.Štrobl trenér (domácí):
Před výbornou diváckou kulisou jsme na domácím hřišti přivítali celek z Malšovic. Počítali jsme s tím, že hosté si u nás budou chtít urvat do tabulky své první body. Do první vážné akce se dostali hosté, ale nedokázali přesně zakončit. Pak jsme měli 2 velké šance mi a zejména O. Knobloch měl svůj průnik gólově zakončit. Napravil to o 10 min. později, kdy nedal golmanu hostí šanci a obstřelem k tyči nás poslal do vedení 1:0. Hosté zvýšili své úsilí, ale víc než na nastřelenou tyč naší branky jim to nestačilo. Naopak Z. Rulc svým důrazem doslova dotlačil míč za brankovou čáru hostů a vedli jsme 2:0. Od této chvíle jsme se dostali do herní pohody a začali předvádět pohledné akce. Naše průniky hostující obrana jen těžko zachytávala. Přidali jsme další 2 branky Kubištou a Basterem, takže poločasový stav byl 4:0. . . Do druhé půle jsme šli na hřiště s tím, že si pohlídáme případnou snahu soupeře o to, dostat se brankou zpět do zápasu. A přesně to se nám nepovedlo. Hned ve 46 min. po dlouhém autu snížili hosté na 4:1. Naše hráče tato situace však spíše nabudila. V 53 min. se perfektně trefil z přímého kopu p: Škopán a zvýšil na 5:1. Musím smeknout klobouk dolů před hráči z Malšovic, že to ani za tohoto pro ně nepříznivého stavu nezabalili a bojovali dál o lepší výsledek. Přispěli tím ke kvalitě tohoto utkání. Byli jsme však v tomto zápase lepším celkem. Přidali jsme ještě 3 branky. Postupně se trefili Rulc, Kubišta a Men až na konečných 8:1. Na závěr proti nám nařídil sudí trochu přísnou penaltu. S tou si však P. Chrpa poradil a završil tím dobrý výkon celého našeho mužstva. Výsledek je pro hosty možná trochu krutý, ale dle dění na hřišti myslím spravedlivý. Kdyby obě mužstva proměnila všechny své velké šanci skončilo by utkání výsledkem 13:5.


Krucký Bohumil, trenér (hosté):
V úvodu zápasu jsme měli 3 šance, které jsme neproměnili. Po chybách obrany jsme bohužel prohrávali 3:0. Ve druhém poločase jsme se opět dostávali do šancí, ale gol jsme dali jen jeden. Tyčky nastřelil Franc a J.Jareš. Všechny goly jsme většinou dostali po chybách obrany. Poměr sil na hřišti rozhodně neodpovídá výsledku.