Malšovice - Kobylice

12.05.2014 10:48
Malšovice
 
vs.
Kobylice
 
              1:5
             (0:1)
Střelci:
75. Ninger   45.Havlíček, 49.Kubišta, 56.Nový, 62. Havlíček, 69. Nový


 

Sestavy:
Blažko - Rezek, Franc. T, Velinský, Freiberg (46. Libřický) - Jareš P., Tobiášek, Horský, Krejčí (75. Franc D.) - Ninger, Bartoš   Holý - Pozler, Hejcman, Drábek, Marek, Nový, Havlíček (80. Haňáček), Klzo, Vincour, Kubišta, Vávra


 

Karty:
     
     


 

Pavel Šálek, vedoucí mužstva (domácí):
Pro nás velice krutý výsledek, zvláště poté co jsme velice slušně odehráli první poločas. Bohužel jsme v jeho nastaveném čase nedokázali uhlídat standartní situaci a inkasovali gól do šatny, který utkání pravděpodobně rozhodl. Ve druhém poločase soupeř trestal vše a přidal další branky, my už jsme stihli dát alespoň čestný gól.


 

Petr Průcha, trenér (hosté):
Spokojenost! Utkání se nám povedlo, první poločas se hrál vyrovnaný fotbal, domácí bojovali jako lvi a my se tradičně 20.minut rozkoukávali a vyrovnávali s důraznou, ale férovou hrou domácích. S postupem času jsme se stále více a více dostávali do hry a trpělivě čekali na šanci, která nakonec přišla. Utkání defakto rozhodla standardní situace v poslední minutě prvního dějství. Od té doby musel domácí tým popostrčit obranný blok a to byla voda na náš mlýn, poněvadž jsme získali prostor k brejkovým situacím, které byly většinou řešeny správně. Výsledkem toho byla buď vyložená šance nebo standardní situace v okolí domácí šestnáctky. Výše prohry je pro domácí fakt krutá, tým kolem Davida France, kterému přeji hodně zdaru v dalších bojích, hrál v prvním poločase opravdu velice dobře, ale je to o tom jak klukům stále říkám ,,Kluci já to nevymyslel, ale je to tak, že fotbal se hraje stále na góly" a podle toho se vše pak hodnotí.


 

Diváků: 50
Rozhodčí: Bednář Leoš