Malšovice - Jánské Lázně

02.05.2014 15:29
Malšovice
 
vs.
Janské Lázně
              2:1
             (0:1)
Střelci:
52. Tobiášek (pen), 59. Franc T.   38. Koblížek


 

Sestavy:
Blažko - Luňák, Velinský, Franc T., Freiberg - Ninger (59. Jareš P.), Tobiášek, Horský, Libřický - Lemon, Bartoš (80. Krejčí)   Dvořák J. - Sameš, Kos, Mihalík, Demuth, Bažant, Brát (67. Šáral), Koblížek, Štelzer, Hradecký, Doležal


 

Karty:
43. Ninger   40. Brát, 57. Sameš
     


 

Pavel Šálek, vedoucí mužstva (domácí):
V úvodu utkání jsme byli aktivnějším týmem, postupem času jsme se bohužel přizpůsobili stylu hry soupeře. Hra byla neurovnaná plná nepřesností a vyústěním toho byl gól v naší síti po standartní situaci. Po přestávce se hrálo prakticky celý poločas na jednu branku, rychle jsme skóre otočili a poté přišel náš festival neproměněných šancí. Hosté měli ve druhém poločase jednu vážnější šanci, tu ale výrobně zlikvidoval golman Blažko. Vítězství mělo být určitě výraznější, ale důležité je že 3 body zůstaly v Malšovicích.


 

Vedoucí týmu Petr Janovec (hosté):
Ze strany hostů určitě remízový zápas. V 1.poločasu hosté diktovali hru a vytvářeli si šance. Výborně fungovala obrana a především nestárnoucí Jarda Dvořák v brance. Vedení bylo zasloužené, standartka zahraná výborně Koblížkem. Druhé poločasy nám stále dělají problémy, neudržíme styl hry, který si dohodneme. Domácí viditelně zrychlili a vyrovnání bylo zasloužené. Nepříliš přesvědčivě písknutá penalta proti nám, přišla brzo po vyrovnání. Domácí potom již hráli co potřebovali. Náš tým ve snaze vyrovnat pochopitelně musel otevřít obranu a toho domácí hojně využívali. i když s proměňováním šancí byli na štíru. V samém závěru utkání měl na kopačkách vyrovnání Hradecký, ale i domácím tutovku zlikvidoval Jarda Dvořák, když vytěsnil mimo branku samostatný průnik Krejčího. Na držení míče domácí určitě vyhráli zcela přesvědčivě, ovšem nebýt penalty - nepenalty, nebylo by jim to nic platné.


 

Diváků: 70
Rozhodčí: Huřťák