Malšovice - Dolní Kalná

14.04.2014 10:27
alšovice
 
vs.
FK Dolní Kalná
 
               4:2(2:2)
Střelci:
25. Ninger, 27. Bartoš, 70. Bartoš, 87. Lemon (pen)   5. Tauchman Zd. (ml.), 45. vlastní


 

Sestavy:
Blažko - Luňák, Velinský, Franc, Freiberg (46. Libřický) - Jareš (84. Vostrovský), Ninger (76. Valc), Horký, Brokeš - Bartoš (70. Krejčí), Lemon   Junek - Bartoš Vl., Tauchman Zd. st., Smetana, Najman, Jiřička Jan (83. Ježek), Hampl (61. Bartoš M.), Tauchman Zd ml.., Jiřička Tomáš, Jiřička Jaroslav (68. Kodytek V.), Navrátil T.ml


 

Karty:
39. Bartoš   39. Bartoš Vl.
     


 

Pavel Šálek, vedoucí mužstva (domácí):
Tradičně jsme si nechali dát první gól, tentokrát jsme inkasovali již v 5.minutě. Soupeř, který se snažil hrát fotbal po celý zápas, nás prvních 20 minut přehrával díky lepšímu pohybu, lepší kombinaci a celkově větší aktivitě. Nás "zdravě nakopl" neuznaný regulérní gól. Poté jsme dokázali během 3 minut výsledek otočit v náš prospěch. Po hrubé chybě jsme si dali vlastní gól do šatny. Druhý poločas pokračoval atraktivní fotbal se šancemi na obou stranách. Více štěstí jsme měli my, když jsme jednu ze šancí dokázali proměnit a v závěru pak ještě z pokutového kopu upravil na konečných 4:2 Lemon.


 

Tomáš Navrátil (hosté):
Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a po pěkné akci se ujali vedení. Jenže další dvě jasné tutovky jsme nedali, po dvaceti minutách domácí hru vyrovnali a během dvou minut se jim podařilo výsledek otočit na 2:1. Těsně před odchodem do šaten bylo opět srovnáno, když si domácí obránce pod tlakem Tomáše Jiřičky vstřelil vlastní branku. Ve druhém poločase jsme chtěli udělat vše pro export tří bodů do Dolní Kalné, ale bohužel zůstalo jen u slov. Za celý poločas jsme se nedostali do pořádného zakončení, neprosazovali jsme se v souboji 1:1, byli jsme všude druzí, pomalí, pořádně jsme si nepřihráli. Domácí byli v těchto disciplínách lepší a hlavně po vítězství výrazně hladovější, proto zaslouženě zvítězili. 48 fanoušků, kteří přijeli hráče podpořit autobusem z Dolní Kalné, bylo výsledkem a zejména předvedenou hrou nesmírně zklamáno.


 

Diváků: 110
Rozhodčí: Stejskal