Malšovice - Dobruška B 3:2

21.10.2012 12:14

Malšovice: Krejčí – Luňák, T. Franc, D. Franc, Freiberg – P. Jareš (62. Papík), Horký, Tobiášek, Ninger – Lemon (78. Hloušek), Bartoš (68. Pikola).

Dobruška B: Šenkýř – Slánský, Horák, L. Petr, Tojnar – Svatoň (62. J. Čančara), J. Zrzavý, Alt, M. Eimann – V. Malý, Michl (67. J. Forejtek).

 

 

David Franc, trenér Malšovic: „Klasicky jsme zaspali začátek. Už ve třetí minutě jsme inkasovali z přímého kopu za ruku gólmana mimo vápno. Deset minut jsme z toho byli jako opaření. Poté jsme se zvedli a vstřelili jsme dva krásné góly. Zkraje druhé půle jsme zvýšili na 3:1. V těchto chvílích se hrálo na jednu branku. Pak jsme trochu prostřídali sestavu a hosté šťastně snížili na 3:2. Od té doby byli lepší, zase jsme se museli bát o výsledek až do konce. Jinak se hrálo utkání slušné úrovně."

 

Milan Jirásek, trenér TJ Dobruška B: „V páté minutě chytil domácí brankář před naším dobíhajícím útočníkem míč před pokutovým územím. Rozhodčí odpískal přímý kop, ale jasnou červenou a dokonce ani žlutou kartu nevytáhl. Z trestného kopu se krásně trefil Zrzavý a vedli jsme 1:0. Domácí ale ještě do přestávky skóre otočili a po změně stran z trestného kopu zvýšili na 3:1. Přes zlepšený výkon se nám v závěru podařilo pouze snížit."

 

Fotky ze zápasu