Lokomotiva - Malšovice 3:0

08.10.2013 15:36

 

Loko Hradec: Beránek – Rosůlek, Mašek, Svatoň, Javůrek – Pára, Schejbal, Ziegler (48. Vaněk, 82.Šec), Denk – Tuček, Zvolánek.

Malšovice: Dytrych – Luňák, D. Franc, T. Franc, Valc – Brokeš, Ninger (78. Lukeš), Tobiášek, J. Jareš – Velinský (57. Bartoš), P. Jareš.

 

Ivo Beránek, sekretář Lokomotivy Hradec Králové: „Hned v úvodní minutě jsme se ujali vedení po krásné střele Schejbala. Do 10. minuty jsme byli aktivnější. Postupně převzali iniciativu hosté, kteří měli míč více ve svém držení, ale do zakončení se nedostali. V 55. minutě neproměnily Malšovice penaltu. V 60. a 65. minutě jsme přidali další branky a o výsledku bylo rozhodnuto."

 

David Franc, trenér Malšovic: „Z mého pohledu vyhrál šťastnější, ale rozhodně ne lepší. Utkání ovlivnila rychlá branka domácích, kterou jsme jim nekoncentrovaností darovali. Pak se hrálo na jednu bránu, asi třikrát jsme trefili brankovou konstrukci, ale gól jsme nedali. Domácím stačilo trestat naše hrubé chyby. My jsme naopak chyby soupeře nedokázali využít. Duel se lámal za stavu 1:0, kdy jsme nedali penaltu, která byla kopnutá hanebně. Kdybychom vyrovnali, mohlo to být jiné, ale na to se nehraje. Domácí prostě třikrát skórovali a tak vyhráli zaslouženě."